Bestel nu een van de laatste exemplaren van het Tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren! Met dit dagboek/garden journal kun je je tuin extra beleven in alle 12 maanden. Ook hebben we een aanbieding in combi met het boek Iedereen kan avontuurlijk tuinieren.

Je houdt in het Tuinschrift bij hoe het weer is, welke vogels je ziet, wanneer de eerste krokussen bloeien, wat je oogst en welke recepten je probeert. Ook noteer je wat je hebt geplant, welke planten het goed of minder goed deden en waar je in de tuin het liefst was. Daarnaast is er ruimte voor het inpakken van droogbloemen, foto’s en ideeën. Zo ontstaat een mooi persoonlijk overzicht en aandenken aan dit unieke tuinjaar, wat weer een goeder voorbereiding is op het volgende. Ook vind je er avontuurlijke tuintips.

Het Tuinschrift kun je nu bestellen via welkom@magnolia-tuinontwerp.nl

Het tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren.

Het Tuinschrift kost 9,95 en is een inspirerend cadeau voor alle tuiniers, van beginners tot doorgewinterde types. Het laat je namelijk je tuin een jaar lang beleven en dat is voor iedereen leuk, we gaan het ook zelf invullen natuurlijk! Het Tuinschrift past uiteraard bij ons boek, maar je kunt het ook heel goed los gebruiken.

Aanbieding

Bestel het boek Iedereen kan avontuurlijk tuinieren én het Tuinschrift, dan krijg je het schrift voor 4,95 (excl verzendkosten)! Mail naar welkom@magnolia-tuinontwerp.nl