Onze uitgeverij heeft een persbericht opgesteld. Als je het wilt lezen, kun je het hier downloaden en ook al snuffelen in het online inkijkexemplaar…

Het persbericht is bedoeld om de media alvast te informeren over het boek, zodat ze tijdig contact kunnen opnemen met ons als ze wat meer informatie willen. We hebben al wat leuke aandacht hier en daar weten te trekken van journalisten, maar hoe meer exposure, hoe beter, want hoe meer mensen over ons boek horen, hoe geslaagder onze missie!

Een citaat van ons in het persbericht: “Dit boek past helemaal in deze tijd, waarin mensen zélf willen bijdragen aan meer natuur, meer insecten, vogels, een beter leefklimaat en duurzame oplossingen. Onderwerpen die wekelijks in het nieuws zijn, en die tot zorgen stemmen. Met ‘Avontuurlijk Tuinieren’ kun je eigenhandig echt wat positiefs bijdragen, door simpelweg op een natuurlijkere manier te tuinieren. Minder tegels, minder bestrijden, meer groen. Laat je inspireren door de praktische voorbeelden uit ons boek. Pik er een paar dingen uit, en je bent al goed bezig!”

Download het bericht hier: