AANBIEDING * Binnen een jaar is ons boek ‘Iedereen kan Avontuurlijk Tuinieren’ in herdruk en onze uitgever noemt het vol trots een bestseller in de communicatie naar de boekhandel en de media. En daar zijn wij dan weer trots op natuurlijk. De tweede druk heeft een iets andere cover, zodat de serie wat meer bij elkaar past, want we hebben nu het Tuinschrift en binnenkort het boek ‘Maak van je eigen jungle’.

De nieuwe cover van onze bestseller…

We hebben nog veel meer plannen, maar nu eerst even bijkomen van al dat geschrijf. We hebben net genoten van onze aanwezigheid met inspiratietuin op TuinIdee (ontzettend leuk geweest, heel veel enthousiaste tuiniers ontmoet). En we kijken nu natuurlijk met spanning uit of we ondanks corona nog kunnen gaan genieten van het tuinseizoen en de tuinevenemenen die nog op de agenda staan…

‘Maak je eigen jungle’ is de derde titel in de serie Avontuurlijk Tuinieren en komt begin mei uit.

Aanbieding tweede druk

Deze tweede druk kost (net als de eerste overigens) € 24,95 en kun je nú bestellen bij de KNNV Uitgeverij, maar ook bij Angela van de Huis en Tuin Webshop maar ook bij je lokale boekhandel.

Aanbieding: er is ook een speciaal combinatiepakket in een kleine oplage van het Tuinschrift + de herdruk van Iedereen kan Avontuurlijk Tuinieren voor € 29,95 (scheelt je dus 5 euro). Dit is een eenmalige actie met een eigen ISBN-nummer: 9789050117630. Ook te bestellen via de genoemde kanalen.

De tweede druk kun je nu ook bestellen met voor 5 euro het tuindagboek erbij, superfijn om je tuinseizoen dit jaar (en volgende jaren) in bij te houden, zodat je een handig naslagwerk opbouwt over je eigen tuin)beleving.

One Comment

  1. Pingback: Tuinvraag: hoe pak ik mijn grote project aan? - Avontuurlijk Tuinieren

Comments are closed.