Ons boek is geschreven voor tuinbezitters, maar kan zeker ook een praktische tool zijn voor tuinontwerpers. Via ons stappenplan kun je ook als ontwerper met je klanten het gesprek aangaan.

We namen een podcast op, speciaal bedoeld voor tuinontwerpers. We willen jullie graag meenemen in ons boek Avontuurlijk Tuinieren. Zodat je het als inspiratiebron of leidraad kunt gebruiken bij het ontwerpen van een natuurlijke, levendige tuin met oog voor de biodiversiteit.

Wij verwachten dat meer van je klanten hierom zullen gaan vragen. Omdat er elke week wel in de media en het nieuws wordt gerefereerd aan het onderwerp natuur, insecten, gevolgen van klimaatverandering voor onze leefomgeving… Met ons boek haken we daar op in. Wij denken dat veel tuinontwerpers ook wat hebben aan ons boek, en ambassadeurs kunnen worden van Avontuurlijk Tuinieren.

Jouw ervaringen

Als je werkt met ons boek, zijn we benieuwd naar je ervaringen!

Workshop najaar 2019 in Appeltern

Dit najaar organiseren we een workshop voor tuinontwerpers die meer willen weten over het ontwerpen van een Avontuurlijke Tuin. Heb je interesse, stuur dan een mail naar ons. We zetten je dan op de speciale mailinglijst, prikken een gezamenlijke datum en berichten je wanneer de workshop doorgaat.

Ambassadeurschap

Wil je ambassadeur zijn van ons boek, en het bijvoorbeeld cadeau doen aan je klanten, neem dan zeker contact op.

CONTACT

Mail ons via info [apestaartje] avontuurlijktuinieren.nl