Wat vinden ze ervan?

Breng je een boek uit, dan wil je natuurlijk weten wat mensen ervan vinden! We zijn superblij met de eerste reacties.

Wat de media over ons schreef, vind je hier.

Lezers over het boek:

“Och, wat is dit boek heerlijk om te lezen. Lees het van achteren naar voren. Sla stukjes over; ga weer terug. Boek is net zo avontuurlijk als de tuinen die jullie voor ogen hebben. Ik vind het een feestje!”, Danielle Rebel uit Delft.

“Ziet er prachtig uit. Voor iedereen die in onkruid pesto ziet en niet schrikt van slakken in de tuin”, Ageda Venema uit Assen.

“Wat een gigantische aanwinst voor iedereen die wil meehelpen de natuur een handje te helpen door gewoon in je tuin te beginnen. Leest heerlijk weg, ziet er aantrekkelijk uit en super veel tips en uitleg. Niet ingewikkeld en het maakt dat ik meteen in mijn tuin aan de slag wil.”, schrijft Elianne Kok uit Assendelft op Bol.com (en ze geeft ons boek 5 sterren).

“Een praktisch boek, vol tips, duidelijk geschreven. Niet zweverig of juist te zakelijk. Ook leuke tips om met de kids te doen (groen safari!)”, schrijft MOLThof op Bol.com (en geeft ons boek 5 sterren).

“Katja en Nienke vertellen je hoe je van je tuin een fijne plek voor jezelf en voor de natuur kunt maken. Aanrader!”, Agnes Swart uit Leek.

Leuke reactie van een Trouw-lezer die zichzelf herkent als avontuurlijke tuinier!
En nog een ingezonden brief van een Trouw-lezer!